Over 030 Accountants

Een accountant denkt mee met de onderneming, is kritisch, snel en deskundig. Dat vinden wij bij 030 Accountants. Die eigenschappen misten wij bij de grote accountantskantoren waar we werkten. Dit was de reden voor het openen van een eigen kantoor, een kantoor waar we de klant centraal stellen. Dat klanten een goed gevoel hebben bij onze dienstverlening, is voor het ons het belangrijkst: dat vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking.

Bij 030 Accountants houden we namelijk van samenwerken en inmiddels hebben we een breed netwerk opgebouwd van zelfstandige specialisten: van administratiekantoren tot juristen. Stuk voor stuk gekwalificeerde professionals die onze visie delen en net als wij altijd de hoogste kwaliteit leveren.

030 Accountants vindt het belangrijk dat u een goed gevoel heeft over onze dienstverlening. Dit vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking.

030 Accountants
030 Accountants

Over Erik Hendriks

Bij 030 Accountants zet Erik niet alleen zijn jarenlange ervaring als accountant in. Ook zijn kwaliteiten als oud-horecaondernemer én Brabantse roots komen van pas. Volgens Erik zijn nauwkeurigheid en deskundigheid namelijk niet de enige essentiële eigenschappen voor een goed accountantskantoor: gezelligheid en gastvrijheid zijn net zo onmisbaar voor een vruchtbare samenwerking.

In de tijd dat Erik bij een middelgroot accountantskantoor werkte, waar van de accountant werd verwacht in een suffig pak enkel de cijfers te controleren, verloor hij bijna het plezier in zijn vak. Dat kwam weer helemaal terug toen hij besloot voor zichzelf te beginnen.

Met het oprichten van 030 Accountants heeft Erik een plek gecreëerd waar hij zijn klanten kan helpen op een manier die bij hem past: actief meedenken en het verschil maken. Voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden maakt Erik altijd graag tijd op zijn kantoor aan de Groen van Prinstererweg in IJsselstein, onder het genot van een kop koffie of een zelfgebrouwen biertje.